Ιππόκαμπος

banner imagebanner image
Ιππόκαμπος {noPicture}

O chef Γιώργος Κορολής, αφού «περιπλανήθηκε» στις κουζίνες του κόσμου, γύρισε στη γενέτειρά του για να δημιουργήσει ένα εστιατόριο βασισμένο στα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά. Έτσι γεννήθηκε ο «Ιππόκαμπος», που προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι υψηλής ποιότητας στις ελληνικές-μεσογειακές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές. Στο μενού ξεχωρίζει το κριθαρότο με τις περίφημες γαρίδες Κοιλάδας και οι παραδοσιακές γκόγκες -ντόπιο ζυμαρικό- μαγειρεμένες με χταπόδι. Η δημιουργική ανησυχία του chef και η μεγάλη του αγάπη για την ιαπωνική κουζίνα τον οδήγησε σε σούσι παρασκευές, που ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα τους και την μαεστρία χρήσης των υλικών. Στα plus, η εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού, που προτείνει τα highlights της ημέρας.

Καθημερινά 17:30-00:30.


Αρχείο Pdf

Πίσω